image

Gastvrijheid anno nu

Geïnspireerd door de huidige economie, waarin alleen de horecagelegenheden overleven, die in staat zijn verwachtingen waar te maken met oprechte aandacht voor hun gast, komt Findig met het activatieprogramma “Gastvrijheid Anno Nu”!

Gastvrijheid Anno Nu als titel van dit trainings- en activatieprogramma, waarbij ‘Anno Nu’ staat voor het trainingsprogramma, de inhoud en alle leerpunten die we de medewerkers willen meegeven. Zo doen wij het ‘NU’, zo kun je optimaal aandacht geven, overtuigen, verbinden en je onderscheiden. ‘Wij’ staat voor u als bedrijf, dat vanzelfsprekend weer gedragen wordt door de medewerkers. Het doel is het stempel ‘Anno Nu’ te krijgen als individu, als team en als bedrijf! Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw specifieke doelstellingen en de kernwaarden en filosofie van uw bedrijf.

Het activatieprogramma ‘Gastvrijheid Anno Nu’ omvat vijf thema’s:

-UW BEDRIJF ANNO NU: Beeldvorming bedrijf, samenwerking, concept en trots;

-IK ANNO NU: Bewustwording van gedrag, valkuilen, uitdagingen en kansen;

-DE GAST ANNO NU: Aandacht, management verwachtingen, sfeer maken, gastvrijheid en verbinden;

-GASTVRIJHEID ANNO NU: Definiëren gastvrijheid, verkoopskills, sfeer, cross- en upselling, advies, ‘maak het verschil!’;

-WIJ ANNO NU: Anno Nu ‘proof’, met elkaar hetzelfde doel, afspraken, meten, borgen.

Het activatieprogramma heeft een doorlooptijd van circa drie maanden. Het traject staat op zichzelf en zou een vervolg kunnen hebben in een later stadium. Bijvoorbeeld door middel van individuele coaching. Maar het kan ook herhaald worden met een eventuele andere invulling. Ook een bredere inzet binnen uw bedrijf is een mogelijk vervolg.

Het programma omvat de volgende onderdelen:

– Intakegesprek/briefing opdrachtgever

– Mystery visit (nulmeting)

– Debriefing opdrachtgever (definitieve afstemming doelstelling)

– Uitnodiging deelnemers

– Kick-off organisatiebreed (gehele bedrijf)

– Training 1: ‘Ik Anno Nu’

– Training 2: ‘Gast Anno Nu’ en ‘Gastvrijheid Anno Nu’

– Mystery visit (meting vooruitgang)

– Training 3: ‘Wij Anno Nu’

– Afronding

– Evaluatie opdrachtgever

Uiteraard stemmen wij dit activatieprogramma altijd af op uw specifieke doelstellingen, uw situatie en uw behoefte. Graag doen wij u een passend en op uw case toegespitst voorstel, inclusief offerte. Interesse? Contact Findig!