image

Findig

Findig is een vindingrijk bureau voor training, (merk)activatie en evenementen.

Onze identiteit is gebaseerd op het Zweedse woord ‘fyndig’, dat staat voor creatief, ingenieus, inventief, scherpzinnig, spitsvondig, verbeeldingsvol en vindingrijk. Wij worden gelukkig van het activeren van merken, mensen en organisaties. Met ideeën, campagnes, trainingen en evenementen. Op eigentijdse en eigen wijze. Altijd persoonlijk. Wij kiezen nooit voor de gemakkelijke weg en negeren nooit onze intuïtie. En willen opvallen in vindingrijkheid en in effectiviteit.

 

Visie

 

Het gaat om aandacht en het waarmaken van verwachtingen. En anno nu ook om inventiviteit en vindingrijkheid. Dat is onze visie. Merken, mensen en organisaties activeren en daarmee laten voorzien in deze behoefte is onze missie. Met ideeën, campagnes, trainingen en evenementen (in binnen- en buitenland). Altijd persoonlijk, transparant, niets negerend, vindingrijk en inventief. Dit zijn onze waarden.

 

Werkwijze

 

Findig is graag uw partner in training, (merk)activatie en evenementen. Bij interesse maken wij een persoonlijke afspraak. Graag bij u op locatie voor directe voeling met uw mensen, uw organisatie en uw dienstverlening. Juist omdat deze briefing voor ons het fundament is van het voorstel dat volgt.

Op basis van deze briefing volgt een idee. Een concept. Inclusief een voorlopige planning en (realistische) prijsindicatie. Als het goed is, bent u net zo enthousiast als wij. En gunt u Findig de opdracht. Vervolgens werken wij het programma definitief uit, inclusief gespecificeerde en transparante offerte. Na afloop van het traject evalueren we de case altijd persoonlijk. Dit zien wij als wezenlijk onderdeel van het opbouwen van een duurzame samenwerking.

‘Practice what you preach’ en dus is Findig ook als organisatie inventief van opzet. Met een compacte basis en daaromheen een netwerk van professionals. Findig is daarmee wendbaar en snel inzetbaar. En vanwege lage overheadkosten en een transparante offerte bovendien budgettair een slimme keuze.

 

Nieuwsgierig naar onze visie op uw merk, uw organisatie, uw situatie en behoefte? Contact Findig!