image

Grensoverschrijdend

Soms vraagt een activeringstraject om een extra impuls. Een extra dimensie. Met (nog) meer impact. Dan is een training, traject en/of evenement buiten Nederland wellicht een passende invulling.

 

Want reizen is magisch. Zodra je de grens over bent, ben je in een ‘andere wereld’. Letterlijk. En dat inspireert en geeft energie. En een ervaring in het buitenland zorgt bovendien voor echt contact en meer interactie. Het meerdaagse karakter, de verschillende momenten van de dag, de reis en de overnachting maken reizen intenser dan een bijeenkomst van een dagdeel of dag. En soms vraagt een (activatie) doelstelling om deze intensiteit. De investering weegt bij een zorgvuldig uitgedacht traject op tegen het effect en gerealiseerde rendement.

 

Reizen is dus magisch. Zeker met Findig. Ervaar onze andere manier van werken en belangrijker, de bijzondere reis die deze werkwijze tot gevolg heeft.

 

Anders dus. Beetje eigenwijs ook. Bij Findig geen keuze uit vele bestemmingen en standaard reizen. Waarom niet? Omdat de bestemming niet het doel is, maar uw doelstelling en case ons de weg wijst richting de juiste bestemming, een passend programma en de gehele campagne waar het wordt ingebed.

 

Natuurlijk zijn wij regelmatig op pad en kennen wij veel (overigens nog lang niet alle…) bestemmingen. Wij willen ons letterlijk vrij voelen om invulling te geven aan iets unieks. Passend vooral. Bij uw uitgangspunten, wensen en doelstellingen. En met het gewenst resultaat en rendement.

 

Bij interesse maken wij een afspraak voor een persoonlijke briefing. Altijd persoonlijk. Juist omdat deze briefing voor ons het fundament is van het voorstel dat volgt. En daarmee dus ook de motivatie voor idee, bestemming en programma. Op basis van deze briefing volgt een idee. Een schets. Inclusief een (realistische) prijsindicatie. Als het goed is, bent u net zo enthousiast als wij. En gunt u Findig de opdracht. Dan bezoeken we de bestemming. En werken we ter plekke, met lokale contacten, het programma definitief uit. Inclusief een gespecificeerde begroting. Volledig transparant. We zoeken het in details. Verrassingen. Leuke kleine (of grote) dingen. Die deze reis tot iets bijzonders maken. Een herinnering met rendement. Voor uw merk, mensen en organisatie.

Interesse in (ver)weg met Findig? Wij maken graag een afspraak!