image

Videoscript en -regie

Video is een medium dat Findig regelmatig en dankbaar inzet in verschillende trajecten, evenementen en programma’s. Video is per slot van rekening het meest indringende medium na live communicatie. Meestal 2D in plaats van 3D, maar nog steeds met veel impact. Anders eigenlijk. Want ‘live’ kunnen we nog zoveel regisseren, we weten nooit hoe het exact loopt. Video is vooraf volledig uit te denken, perfect te timen en tot in het kleinste detail te fine-tunen. Echter dit is wel een vak: het juiste script, screening en keuze beeldmateriaal, montage en timing, goede muziek, effecten etc. Zaken die een video tot een indringende vorm van communicatie maken.

Video is een ideaal medium om een corporate story of het ‘verhaal’ van een merk te vertellen. Of een persoonlijke boodschap te communiceren. Findig is bedreven in het vak ‘storytelling’ en weet als geen ander uw merk, organisatie of boodschap haarscherp door te vertalen. Findig zorgt daarmee voor het fundament van een goede video. Perfect inzetbaar als kick-off van een evenement of training, in een online uitnodigingstraject voorafgaand aan een evenement of tijdens een communicatietraject rondom een campagne.

Findig heeft de afgelopen jaren bewezen succesvol bij te dragen aan videoproducties en -clips. Het camerawerk en de montage wordt gedaan door professionele partners. Findig werkt(e) al samen met verschillende videoproducenten, waaronder Promo Holland uit Kamerik, Alko Media uit Woerden en Veejay uit Amsterdam.

Het juiste script en de regie maken een video tot een video die raakt. En daar maakt Findig graag het verschil.

Benieuwd naar onze visie; een concreet idee of een offerte? Contact Findig!