image

Piemonte, Italië: effectieve rust

mei 28th, 2012|0 Comments

Piemonte, een indrukwekkend mooie streek in Noord Italië. Een prachtig heuvelachtig landschap. Truffels en volop wijn. En natuurlijk die fantastische Italiaanse keuken. Piemonte biedt alles dat je van dit land mag verwachten. En meer… Want Findig vindt deze streek de perfecte basis voor een effectief meerdaags zakelijk evenement!

Met management, team of relaties. Slagen maken, besluiten nemen, brainstormen en inspiratie krijgen. Met alles dat een dergelijke meerdaags evenement in zich dient te hebben (zoals een unieke ’truffel hunt’ met aansluitend een lunch of diner bereid met diezelfde truffels!). Kortom, verlaat de gebaande paden (zoals Rome en Milaan). Piemonte, volop rust en verrassend anders.

Afhankelijk van de locatiekeuze in deze streek kan er gevlogen worden op Turijn of Milaan. Eventuele extra transfer tijd (luchthaven – bestemming), wordt rijkelijk beloond zodra je de ‘autostrade’ verlaat en via heuvels met volop wijngaarden de bestemming bereikt (wij vinden L’Ostelliere in Gavi bijvoorbeeld een aanrader). Welkom in Piemonte!

 

Benieuwd naar onze ideeën voor uw meerdaagse evenement in het buitenland? Contact Findig!

Leave a Comment