image

Workshop Elevator Pitch

september 17th, 2013|0 Comments

Workshop Elevator Pitch voor teams/organisaties

Wat vertellen uw medewerkers op een borrel, bijeenkomst, verjaardag of diner aan anderen over uw organisatie? Kennen uw medewerkers het onderscheidend vermogen? En kunnen ze in essentie vertellen wat uw dienst of product inhoudt? In een tijd waarin netwerken belangrijker is dan ooit, is het voor een ondernemer een geruststellende gedachte wanneer alle medewerkers dezelfde elevator pitch paraat hebben, afgestemd op de ontvanger. Want een korte, duidelijke en boeiende elevator pitch én daarbij een heldere zoekvraag formuleren kan business opleveren!

Met de workshop Elevator Pitch horen, zien en ervaren medewerkers hoe deze hoort te gaan in uw organisatie. De wensen en zoekvraag worden vooraf geformuleerd en daarin meegenomen.

Prijs: vanaf € 395,00 per dagdeel, aantal deelnemers in overleg. Exclusief BTW, locatie- en reiskosten.

Locatie: in company of op locatie.

 

Workshop Elevator Pitch voor individu/ZZP-er

Wat vertelt u anderen op een borrel, bijeenkomst, verjaardag of diner over uw bedrijf? Weet u uw onderscheidend vermogen over te brengen? En kunt u in essentie vertellen wat uw dienst of product inhoudt? In een tijd waarin netwerken belangrijker is dan ooit, is het cruciaal voor u als ondernemer altijd een goede, persoonlijke elevator pitch paraat hebben, afgestemd op de ontvanger. Want een korte, duidelijke en boeiende elevator pitch én daarbij een heldere zoekvraag formuleren kan business opleveren!

Met de Workshop Elevator Pitch gaan we één op één uw persoonlijke en effectieve elevator pitch creëren. Hiervoor kijken we samen naar uw passie, de essentie van uw business en relevante cases. Vanaf nu weet u zich zakelijk overtuigend te presenteren.

Heeft u interesse in deze workshop? Neem dan contact op voor aanmelding voor één van de onderstaande data of het maken van een afspraak.

Prijs: vanaf € 95,00 per uur. Exclusief BTW, locatie- en reiskosten.

 

Contact Findig voor het plannen van een afspraak of bij vragen.

 

 

Leave a Comment